Assistant, PR & Communications (student)

Last updated 7/24/2019 2:32 PM
Har du lyst til et studiejob, hvor du får mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver indenfor blandt andet PR, SoMe og politisk interessevaretagelse for den største havn i Øresundsregionen? Så har vi jobbet til dig i Copenhagen Malmö Port, København!

CMP (Copenhagen Malmö Port) står for den kommercielle havnedrift i København og Malmö, hvilket blandt andet tæller håndteringen af container- og krydstogttrafikken i de to havne.

CMP står foran en større transitionsproces de kommende mange år – blandt andet i forhold til, hvordan man agerer som havn, når byen flytter tættere på den daglige operation. Derfor har vores PR & Communications-team rigtig travlt og skal bruge en ny dygtig studentermedhjælper, der skal være med til at løfte en bred palet af forskellige opgaver, hvad angår både den interne og eksterne kommunikation i CMP.

Som vores nye Assistant, PR & Communications DK (student) bliver du en del af vores PR & Communications-team, som består af både danske og svenske kolleger. Et engageret og dygtigt team, som gør en dyd ud af at hjælpe hinanden, når der er behov for det. Der er til tider meget travlt, og selvom tempoet er højt, er der altid plads til at have det sjovt, da vores omgangsform er uformel.

Arbejdsopgaverne består bl.a. af følgende:

- Udvikling og opdatering af forskellige typer informationsmateriale til både interne og eksterne kommunikationskanaler såsom hjemmeside og intranet

- Væsentlig ressource i forhold til at oparbejde CMP’s tilstedeværelse på diverse SoMe-kanaler

- Bistå med udformningen og eksekveringen af PR-aktiviteter

- Bidrage til CMP’s politiske interessevaretagelsesarbejde ved at producere notater o.lign. til relevante stakeholders

- Koordinering og administrering af studiebesøg i havnen både på dansk og svensk side

- Bistå med fremstilling af præsentationsmateriale til CMP’s direktion i forbindelse med interne og eksterne møder

- Generelle assistentopgaver – herunder forberedelse af møder, bestilling af kaffe og mad mv.

Vi forventer, at du:

- er studerende på en videregående uddannelse – gerne indenfor business, marketing eller kommunikation – og er i gang med din bachelor eller lige startet på din kandidat. Som minimum har du ca. 2 år tilbage af studiet

- har knivskarpe kommunikative evner og er kreativt funderet i forhold til, hvordan man hele tiden kan tænke kommunikation på nye og innovative måder

- har erfaring med at arbejde med sociale medier, som man gerne må vise eksempler på

- har en god forståelse for og viden om, hvordan man arbejder med intranet og hjemmesider

- er dygtig til at anvende Adobe Creative Suite, ligesom du er en ”haj” til Office-pakken

- har gode sproglige færdigheder, herunder et godt kendskab til engelsk i både skrift og tale, og det er en klar fordel, hvis du forstår og kan læse svensk – eller er parat til at lære et grundlæggende forståelsesniveau hurtigt

Vi tilbyder dig:

- et fast studiejob med en meget varieret, attraktiv og spændende arbejdsdag på vores kontor i København. Du må dog også påregne at skulle have arbejdsdage på vores kontor i Malmö

- en fleksibel arbejdstid (ca. 20 timer om ugen)

- en multimediepakke med bærbar og mobiltelefon

- at blive en del af en dynamisk og international virksomhed

- mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer

- gode kollegaer og gode personaleforhold – herunder en fantastisk kantine

- løn- og ansættelsesvilkår efter individuel aftale

Hvis du vil vide mere om CMP, så se www.cmport.com eller se filmen om CMP.

Ansøgningsfristen
er d. 19. august. Vi indkalder løbende til samtale fra uge 34.

Ansættelse snarest muligt.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen
, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Ulrika Prytz Rugfelt, tlf. +46 702 52 00 98 fra uge 33.

Har du spørgsmål til løn & ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR Manager Laila Madsen, tlf. +45 26 76 15 15 (ferie i uge 30 og 31).

Er jobbet lige dig
, så send din ansøgning og dit CV så hurtigt som muligt på nedenstående ”knap”.

Vi gør opmærksom på, at såfremt man indsender en ansøgning/et CV på ovenstående ansøgningsknap, har man således selv frivilligt og aktivt givet samtykke til, at ansøgningen/CV’et vil blive gemt i op til 4 måneder, hvorefter den bliver slettet i henhold til CMP’s slettepolitik.

Job index

CMP er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion, eller etnisk oprindelse til at søge stillingen. Vi skal dog henstille til, at der ikke indsendes sådanne personfølsomme oplysninger (herunder også cpr.nr.) og der kun indsendes de for stillingen nødvendige personoplysninger.

CMP er en stolt virksomhed i Malmö og København. En livsnerve for infrastrukturen i regionen og, fremfor alt, en levende virksomhed i vækst og en moderne arbejdsplads for flere end 400 professionelle og målrettede medarbejdere. CMP er den største havnevirksomhed i Øresundsregionen. Virksomheden tilbyder effektive håndteringsservices til næsten 8000 skibe på et af Nordens mest dynamiske og ekspansive markeder. CMP blev etableret i 2001 gennem en sammenlægning af havnene i Malmø og København.

CMP investerer i fremtiden, og netop nu foregår en udbygning af virksomheden med nye investeringer i havnearealer og faciliteter.


NOTICE: Copenhagen Malmö Port (CMP) disclaims any responsibility for the reliability of the displayed information on the homepage. Values of importance for navigation and ships safety shall always be compared with other information and observations. © 2012 CMP