HR Lon elev

Last updated 8/23/2018 2:39 PM

Er du interesseret i HR og løn så søger vi en elev til vores HR/Løn afdeling.

Der er tale om en kombineret stilling, hvor du vil få et indgående kendskab til både lønhåndtering og generel HR. Du vil komme til at arbejde både med administrative og projektorienterede opgaver som en del af et team af dedikerede og professionelle kollegaer, der arbejder med alle aspekter af HR. Da vi har en HR-afdeling i både Danmark og i Sverige, vil du også komme til at arbejde med HR-opgaver på tværs af landegrænser. Du vil blive tovholder på at implementere vores nye app til medarbejdertilfredshedsmåling, herunder iværksætte initiativer til at gøre den dynamisk og sikre opfølgning på resultater. Du vil komme til at arbejde med KPI og nøgletal. Samtidig bliver du delansvarlig for data- og dokumenthåndtering i vores personalesystem. Du vil ligeledes blive oplært i håndtering af lønkørsler.

Elev-uddannelsen vil være indenfor generel administration og tager 2 år, såfremt man allerede har taget EUF.

I CMP ser vi det som en naturlig opgave, at medvirke til, at give unge mennesker en chance for at tage en erhvervsfaglig uddannelse.

At være elev i CMP HR/Løn kræver mange forskellige kompetencer der alle bidrager til at skabe en effektiv organisation, med stor fokus på service.

Vi forventer at du:

* Har gode sprogkundskaber, herunder skriftligt og mundtligt dansk

* har gode it-kompetencer

* nyder at arbejde med tal

* har et skarpt sind og en evne til at analysere og arbejde selvstændigt

* er nysgerrig, videbegærlig og stiller spørgsmål - og at du hverken er bange for at kaste dig ud i opgaver, du ikke har løst før eller at sidde med rutinemæssige opgaver

* du har et smittende humør og er en god kollega

* kan fremvise en straffeattest vi kan godkende

* har du en anden relevant uddannelse der vil kunne bruges, er det en stor fordel

* har kørekort

Vi kan tilbyde dig

* gode kollegaer og en attraktiv arbejdsplads med gode personaleforhold, herunder sundhedsforsikring, massageordning, motionsrum m.m.

* gode løn- og arbejdsvilkår efter overenskomst og lokalaftale

* en god og alsidig læreplads

* ansættelse snarest muligt eller efter aftale

Ønsker du flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte HR Manager Mille Bondo Meyer på telefon +45 28 35 50 97

Kan du se dig selv i rollen som vores nye HR/Løn elev så send din ansøgning og CV hurtigst muligt til mille.meyer@cmport.com . Vi indkalder løbende til samtaler og vi søger indtil det bedste match er fundet.

Vi modtager kun ansøgninger og CV der er sendt til ovenstående mailadresse.

Vi gør opmærksom på, at såfremt man indsender en ansøgning/CV på ovenstående ansøgningsknap har man således selv frivilligt og aktivt givet samtykke til at ansøgningen/CV vil blive gemt i op til 4 måneder hvorefter den blive slette i henhold til CMPs slettepolitik.

CMP er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion, eller etnisk oprindelse til at søge stillingen. Vi skal dog henstille til, at der ikke indsendes sådanne personfølsomme oplysninger (herunder også cpr.nr.) og der kun indsendes de for stillingen nødvendige personoplysninger

CMP er en stolt virksomhed i Malmö og København. En livsnerve for infrastrukturen i regionen og, fremfor alt, en levende virksomhed i vækst og en moderne arbejdsplads for flere end 400 professionelle og målrettede medarbejdere. CMP er den største havnevirksomhed i Øresundsregionen. Virksomheden tilbyder effektive håndteringsservices til næsten 8 000 skibe på et af Nordens mest dynamiske og ekspansive markeder. CMP blev etableret i 2001 gennem en sammenlægning af havnene i Malmø og København.

CMP investerer i fremtiden, og netop nu foregår en udbygning af virksomheden med nye investeringer i havnearealer og faciliteter.

Images

NOTICE: Copenhagen Malmö Port (CMP) disclaims any responsibility for the reliability of the displayed information on the homepage. Values of importance for navigation and ships safety shall always be compared with other information and observations. © 2012 CMP