Lærlinge

Last updated 2/15/2019 10:37 AM

 Vi har travlt i Copenhagen Malmö Port (CMP) med lastning og losning af containerskibe og logistikopgaver af forskellig karakter.

Vi søger derfor også 3 lærlinge, som gerne vil uddanne sig som havne- og terminalarbejder (uddannelsen varer i alt 2½ år).

I CMP ser vi det som en naturlig opgave, at medvirke til at give unge mennesker en chance for at tage en erhvervsfaglig uddannelse.

At være havnearbejder- og terminalarbejder lærling i CMP kræver mange forskellige kompetencer, der alle bidrager til at skabe en effektiv organisation med en stor kundefokus.

 

Som ungdomslærling skal du have:

  • bestået grundforløbet (Transport og Logistik – 6 mdr.) og med et tilfredsstillende resultat
  • et godt helbred og lyst til at lære
  • gode sprogkundskaber, herunder skriftlig og mundtlig dansk
  • gode it-kompetencer
  • en straffeattest vi kan godkende
  • et smittende humør og er en god kollega

 Vi kan tilbyde dig

  • gode kollegaer og en attraktiv arbejdsplads med gode personaleforhold
  • gode løn- og arbejdsvilkår efter overenskomst og lokalaftale
  • en god og alsidig læreplads
  • ansættelse snarest muligt eller efter aftale 

 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Terminal Operations Manager, Birgitte Krabbe på telefon +45 26 79 11 96

Har du spørgsmål til løn & ansættelsesforhold er du velkommen til at kontakte HR Manager Mille Bondo Meyer på telefon +45 28 35 50 97

Kan du se dig selv i rollen som vores nye ungdomslærling så send din ansøgning og CV hurtigst muligt til jobhavnearbejder@cmport.com. Vi indkalder løbende til samtaler og vi søger indtil det bedste match er fundet.  

 Vi modtager kun ansøgninger og CV der er sendt til ovenstående mailadresse.

 Vi gør opmærksom på, at såfremt man indsender en ansøgning til jobhavnearbejder@cmport.com har man givet samtykke til at ansøgningen vil blive gemt i op til 4 måneder hvorefter den bliver slettet.

 CMP er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion, eller etnisk oprindelse til at søge stillingen. Vi skal dog henstille til, at der ikke indsendes sådanne personfølsomme oplysninger

 Dansk-svenske Copenhagen Malmö Port AB (CMP) er den største havnevirksomhed i Øresundsregionen. Virksomheden tilbyder effektive håndteringsservices til næsten 8 000 skibe på et af Nordens mest dynamiske og ekspansive markeder. CMP blev etableret i 2001 gennem en sammenlægning af havnene i Malmø og København.

Virksomheden har ca. 400 medarbejdere, og har forretningsområder indenfor krydstogt- og containertrafik, ro-ro, tankskibs- og tørlasthåndtering. CMP udgør desuden Nordens største knudepunkt for bildistribution. CMP investerer i fremtiden, og netop nu foregår en udbygning af virksomheden med nye investeringer i havnearealer og faciliteter.

Images

NOTICE: Copenhagen Malmö Port (CMP) disclaims any responsibility for the reliability of the displayed information on the homepage. Values of importance for navigation and ships safety shall always be compared with other information and observations. © 2012 CMP