Proberty Coordinator

Last updated 9/16/2016 10:57 AM

CMP Malmö söker en
PROPERTY COORDINATOR

till vår uthyrningsverksamhet


Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med ärendehantering gentemot hyresgäster och hantera fakturor samt utföra löpande ekonomiska avstämningar mot avtal och budget. Vidare hanterar du förfrågningar, koordinerar och administrerar avtal, arkiverar dokument och avtal samt bevakar avtalstider. Du bistår vår chef för uthyrningsverksamheten i det dagliga arbetet och har tät kontakt med vår anläggningsavdelning.

Kompetenskrav

Vi söker dig som har en relevant utbildning på minst gymnasienivå och vi ser gärna att du har kunskap om regelverk kring uthyrningsverksamhet samt en allmän förståelse för ekonomiska förutsättningar. Meriterande är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Körkort lägst klass B krävs för denna tjänst.

Egenskaper

Du måste vara strukturerad och noggrann och besitta förmågan att ha flera bollar i luften samtidigt. Du har mycket god administrativ förmåga, är målinriktad och resultatinriktad och har hög aktivitetsnivå. Du koordinerar tid, kostnad och uppföljning av projekt.
Du är duktig på att söka upp, analysera och sammanställa information.
Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder.

Tjänsten är på heltid. Provanställning 3 månader

Tillträde snarast.

Kollektivavtal mellan Sveriges Hamnar och Unionen

Närmare upplysningar lämnas av vår chef för uthyrning och fastigheter; Anna Luterkort på tel. 072-720 09 96.
Välkommen med din ansökan via e-post senast den 7 oktober till HR Manager Peter Lundgren:

peter.lundgren@cmport.com

 

Dansk-svenska Copenhagen Malmö Port AB (CMP) är den största hamnverksamheten i Öresundsregionen. Företaget erbjuder effektiv transportservice till nästan 8000 fartyg på en av Nordens mest dynamiska och expansiva marknader. CMP grundades 2001 genom en sammanslagning av hamnarna i Malmö och Köpenhamn. Företaget har ca 400 anställda och omsatte ca 763 MSEK 2015. Verksamheten innefattar kryssnings- och containertrafik men även RoRo-, olje- och torrbulkhantering samt uthyrning av fastigheter. CMP utgör dessutom Nordens största knutpunkt för bildistribution.

Contact Information

NOTICE: Copenhagen Malmö Port (CMP) disclaims any responsibility for the reliability of the displayed information on the homepage. Values of importance for navigation and ships safety shall always be compared with other information and observations. © 2012 CMP