Projektingeniør

Last updated 11/26/2018 8:48 AM

Copenhagen Malmö Port søger en projektingeniør på fuldtid til vores Byg og Anlægsafdeling i København. Vi forventer, at du er målrettet og udadvendt, og har en proaktiv tilgang til tingene og et drive, der gør, at du kan arbejde selvstændigt og samtidig understøtte afdelingen.

Du vil primært få ansvaret for større og mindre bygge- og anlægsprojekter, samt projekter relateret til drift- og vedligeholdelse af bygninger og anlæg på CMP’s operationsområder i København, herunder også udarbejdelse af langsigtede vedligeholdelsesplaner.

Vi forventer, at du:

 • Har en relevant uddannelse som ingeniør eller tilsvarende
 • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner i skrift og tale
 • Er robust, resultatorienteret, selvkørende og serviceorienteret
 • Har ordenssans og flair for tal, herunder budgetter og kalkuler
 • Har gode IT-kundskaber, herunder også kendskab til GIS og AutoCad
 • Har erfaring med projektledelse og driftsplanlægning vil være en fordel
 • Kan lide at arbejde i marken og har kørekort
 • Kan fremvise en straffeattest, som CMP kan godkende

Vi tilbyder:

 • Job i en udviklingsorienteret virksomhed
 • En spændende arbejdsplads i havnen i København
 • Mulighed for at præge din arbejdsdag med faglige og personlige udfordringer
 • Gode efteruddannelsesmuligheder
 • Gode kollegaer og en attraktiv arbejdsplads med gode personaleforhold
 • Løn, pension og arbejdsvilkår efter individuel aftale

Hvis du vil vide mere om CMP, så se http://www.cmport.com.

 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager CE Copenhagen Peter Landgren på telefon +45 3546 1140 eller mobil +45 4057 9997

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR Manager Mille Bondo Meyer på telefon +45 2835 5097

Er jobbet lige dig? Så send en motiveret ansøgning og CV på nedenstående link inden den 25. november. Vi indkalder løbende til samtaler. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

 Ansøg her

Vi modtager kun ansøgninger og CV der er sendt til ovenstående mailadresse.

Vi gør opmærksom på, at såfremt man indsender en ansøgning/CV på ovenstående ansøgningsknap har man således selv frivilligt og aktivt givet samtykke til at ansøgningen/CV vil blive gemt i op til 4 måneder hvorefter den blive slette i henhold til CMPs slettepolitik.

CMP er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion, eller etnisk oprindelse til at søge stillingen. Vi skal dog henstille til, at der ikke indsendes sådanne personfølsomme oplysninger (herunder også cpr.nr.) og der kun indsendes de for stillingen nødvendige personoplysninger

CMP er en stolt virksomhed i Malmø og København. En livsnerve for infrastrukturen i regionen og, fremfor alt, en levende virksomhed i vækst og en moderne arbejdsplads for flere end 400 professionelle og målrettede medarbejdere. CMP er den største havnevirksomhed i Øresundsregionen. Virksomheden tilbyder effektive håndteringsservices til næsten 8 000 skibe på et af Nordens mest dynamiske og ekspansive markeder. CMP blev etableret i 2001 gennem en sammenlægning af havnene i Malmø og København.

CMP investerer i fremtiden, og netop nu foregår en udbygning af virksomheden med nye investeringer i havnearealer og faciliteter.
Contact Information
Images

NOTICE: Copenhagen Malmö Port (CMP) disclaims any responsibility for the reliability of the displayed information on the homepage. Values of importance for navigation and ships safety shall always be compared with other information and observations. © 2012 CMP