At arbejde hos CMP

Last updated 8/1/2019 8:36 AM

CMP er en moderne havn, der står for den kommercielle havnedrift i København og Malmö. CMP hører til blandt de største havne- og terminalvirksomheder i Skandinavien med en årlig godsomsætning på ca. 18 mill. ton.

CMP tilbyder mange former for havneservice. Vores kerneforretningsområder omfatter Biler, Containere, RO/RO & Logistik, Olie & Bulk samt Cruise & Ferries. Vi beskæftiger ca.450 medarbejdere og omsætter for ca. 800 mill. sek. årligt.

CMP er et svensk aktieselskab (AB) med kontorer i København og i Malmö. Vi har produktionsenheder, terminaler, værksteder og administrative funktioner i såvel København og Malmö.

Du kan læse mere om virksomheden ved at følge links i related links menyn.

Ansættelsesprocedurerne
Søger du job hos CMP vil du opleve, at vi er meget grundige i vores ansættelsesprocedure. Vi ønsker at ansætte den bedst egnede medarbejder til jobbet. Lige så vigtigt er det, at vores nye kollega føler sig godt tilpas med sit fremtidige job og ønsker at blive en del af CMP og virksomhedens kultur. Du vil derfor undervejs i rekrutteringen opleve at møde en del mennesker, både medarbejdere fra HR, din kommende chef og ledere og måske også nogle af dine kommende kollegaer, som alle vil spørge interesseret til dig og dine faglige og sociale kompetencer. Har du søgt en lederstilling eller en specialiststilling vil du også skulle gennemgå en test. Vi benytter os af SHL’s testværktøjer.


Når du er ombord
Virksomhedens vigtigste aktiv er dig, din indsats og din viden. Vi har klare forventninger til at du yder dit bedste på din arbejdsplads, at du bringer ny energi til arbejdspladsen og dine kolleger, og at du er nysgerrig og interesseret i at få ny viden og løbende dygtiggøre dig. Viden er vigtigt – derfor bruger vi også en del penge og ressourcer på at dygtiggøre vores medarbejdere. Løbende uddannelse og efteruddannelse er et must for alle, og vi benytter os af både eksterne og interne uddannelsesmuligheder.

CMP prioriterer arbejdsmiljø- og sikkerhed meget højt. Vi har en sikkerhedsleder, som bruger sin tid 100 % på at hjælpe chefer, ledere og medarbejdere med at vedligeholde og forbedre sikkerheden på arbejdspladsen. På trods af, at vi er en arbejdsplads, med mange store og tunge maskiner, er det yderst sjældent at vi oplever ulykker og skader. Vi arbejder hele tiden på at forbedre forholdene, CMP skal være en sikker arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø.

I CMP tager vi udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Vi tror på, at hvis vi møder hinanden med positive forventninger, anerkender hinandens synspunkter og forskelligheder, samt nysgerrigt udforsker hinandens håb og ambitioner for organisationen, så kan vi i fællesskab være med til at skabe den bedst mulige udvikling og fremtid for CMP. Vores fokus i dagligdagen er således på muligheder og ressourcer i organisationen samt på nytteværdien af vores tanker, sprog og handlinger for CMP.


Send en ansøgning
Er du interesseret i arbejde hos os, er du velkommen til at sende os en ansøgning.

I Danmark sendes ansøgningen til HR Manager Kristian Villumsen, og i Sverige sender du til HR Manager Peter Lundgren. Du er også meget velkommen til at kontakte os telefonisk, hvis du ønsker at høre mere om jobmulighederne. 

Contact Information
Related Information
Images

NOTICE: Copenhagen Malmö Port (CMP) disclaims any responsibility for the reliability of the displayed information on the homepage. Values of importance for navigation and ships safety shall always be compared with other information and observations. © 2012 CMP