Project Manager

Last updated 5/27/2019 6:00 PM

 Søger en Project Manager til afdelingen Strategy and Business Development (SBD).

 CMP er en virksomhed med stærke rødder. Havnen var der før KøbenHAVN fik sit navn. Men stærke rødder er ikke nok til at overleve i en verden hvor forandringer sker hurtigere og hyppigere. CMP er derfor på en udviklingsrejse mod fremtidens havn. Vores nuværende strategi fokuserer på at optimere vores forretning og gøre os klar til at navigere i den nye virkelighed. Vi søger derfor en kollega der kan indgå i vores nyoprettede unge og dynamiske team, der arbejder med forretningsudvikling, innovation og projekter af strategisk karakter.

 Vi søger en Project Manager der kan lede initiativet ”Smarter Everyday”. Dette program har til formål at samle projekter på tværs af CMPs forskellige forretningsområder. Fælles for projekterne er, at de har inkrementel innovationskarakter, procesoptimeringsfokus og behov for et ”digitalt” touch.

 Som Project Manager i SBD får du base på vores kontor i Nordhavn, København, men da vi arbejder på tværs af alle CMPs forretningsområder, vil det være naturligt at have en del arbejdsdage på vores kontor i Malmø. Du kommer til at arbejde på at identificere, opsamle, kvalificere og drive interne projekter der skal hjælpe CMP-medarbejdere med at optimere forretningen og udføre deres daglige arbejde på et bedre og mere effektiv måde.

 Du har derfor en struktureret, kreativ og innovativ tilgang, er opsøgende og forstår vigtigheden af, at kunne interagere med forretningen og få tingene til at ske.

 Vi forventer at du

 • Har en uddannelse indenfor Kommunikation og IT, cand.merc IT eller lign.
 • 2-3 års erfaring med projektledelse
 • Har erfaring med Lean eller andre procesoptimeringstilgange
 • Kender til nye digitale teknologier eller produkter med optimeringspotentiale for virksomheden
 • Er vedholdende og ”bider sig fast” når løsninger skal findes og implementeres.
 • Kan se sammenhænge og synergier på tværs af forretningsområder.
 • Kan balancerer kundebehov, forretningsværdi og teknologiske muligheder.
 • I høj grad er selvkørende og kan tilrettelægge og prioritere egne arbejdsopgaver
 • Er social/udadvendt og indstillet på at arbejde i ”felten” for at få en god forståelse af vores processer og kan samarbejde og kommunikere på alle niveauer
 • Har kørekort til personbil og er fleksibel med hensyn til arbejdsdage i Malmø
 • Kan tale og forstå dansk/svensk.

 

Vi tilbyder dig

 

 En plads i vores unge og dynamiske Task Force som er sammensat af kandidater indenfor business controlling, forretningsudvikling, innovation og strategi.

 • Frihed under ansvar, og med mulighed for at udvikle stillingen til på længere sigt, at drive større projekter af strategiskkarakter.
 • gode/ fleksible personaleforhold og løn efter kvalifikationer

Ønsker du flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Business Development Manager, Ea Møller Lunn på telefon +45 6198 5525

 

Har du spørgsmål til løn & ansættelsesforhold er du velkommen til at kontakte HR Manager Mille Bondo Meyer på telefon +45 28 35 50 97

 Ansøg via jobindex Klik her

Ansøgningsfristen er den 26.maj 2019. Vi indkalder dog løbende til samtaler og forbeholder os retten til at besætte stillingen inden fristens udløb.

Vi modtager kun ansøgninger og CV der er sendt til ovenstående link..

Vi gør opmærksom på, at såfremt man indsender en ansøgning/CV på ovenstående ansøgningsknap har man således selv frivilligt og aktivt givet samtykke til at ansøgningen/CV i CMP vil blive gemt i op til 4 måneder hvorefter den blive slette i henhold til CMPs slettepolitik.

CMP er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion, eller etnisk oprindelse til at søge stillingen. Vi skal dog henstille til, at der ikke indsendes sådanne personfølsomme oplysninger (herunder også cpr.nr.) og der kun indsendes de for stillingen nødvendige personoplysninger

CMP er den største havnevirksomhed i Øresundsregionen. Virksomheden tilbyder effektive håndteringsservices til næsten 8 000 skibe på et af Nordens mest dynamiske og ekspansive markeder. CMP blev etableret i 2001 gennem en sammenlægning af havnene i Malmø og København.

CMP investerer i fremtiden, og netop nu foregår en udbygning af virksomheden med nye investeringer i havnearealer og faciliteter. ​

 

Contact Information
Images

NOTICE: Copenhagen Malmö Port (CMP) disclaims any responsibility for the reliability of the displayed information on the homepage. Values of importance for navigation and ships safety shall always be compared with other information and observations. © 2012 CMP