Flere krydstogtskibe besøger CMP i julen

Vækst i antallet af julekrydstogter og gæster, der besøger København i december

København tiltrækker stadig flere krydstogtgæster i december. Det er især engelske skibe der anløber i julemåneden, hvor gæsterne skal opleve et stemningsfuldt og juleudsmykket København, og ikke mindst Tivoli.

”Det er en stor bonus, at Tivoli har åbent i december, med det hyggelige julemarked og forlystelserne. Udflugten til Tivoli er altid den mest populære, ” siger Arnt Møller Pedersen, COO Cruise & Ferries, CMP.

Københavns førende status blandt Europas krydstogtdestinationer har også haft en effekt på udviklingen af julekrydstogterne.

”Selv om anløbene i december ikke fylder meget i årets krydstogtsæsonens samlede anløb, er der alligevel tale om en vækst. I år får vi besøg af seks skibe, hvor det i 2011 kun var to. ”

De seks krydstogtskibe, der anløber Københavns fra starten af julemåneden til den 27. december, er ”Black Watch”, ”Saga Sapphire”, ”Aurora”, ”Balmoral”, ”Queen Elizabeth” og ”Boudicca”.


NOTICE: Copenhagen Malmö Port (CMP) disclaims any responsibility for the reliability of the displayed information on the homepage. Values of importance for navigation and ships safety shall always be compared with other information and observations. © 2012 CMP