CMP investerer for at løse logistikopgave for DSV

CMP tager imod 90 containere med stålplader og pakker dem ud for DSV, der sørger for resten af transporten til Malmø

Transportkoncernen DSV A/S har fået til opgave at transportere stålplader til sin kunde Damstahl i Malmø, men manglede en samarbejdspartner til at modtage de mange leverancer, fordi den tidligere samarbejdspartner ikke kunne løse opgaven uden at godset blev beskadiget.

”Vi har i forvejen et godt samarbejde med DSV om at tage imod og opbevare betonelementer til Metro-byggeriet i København, så derfor kontaktede de os om et samarbejde om denne nye ordre også,” siger Jesper Ejlerskov, Terminal Operations Manager i CMP.

Stålpladerne ankommer med skib til CMP’s containerterminal i København, hvorefter de bliver lagt på lager i Frihavnen. CMP pakker pladerne ud af containerne og laster dem på lastbiler, hvorefter DSV kører dem over Øresundsbroen til Malmø. Pladerne ankommer i lots på mellem 1 og 11 containere ad gangen, totalt 90 containere med en samlet vægt på 2.000 tons.

”Vi har plads og mulighed for at tage os af denne type opgaver. For at kunne løse den aktuelle opgave uden at skade godset har det været nødvendigt at investere i det rette udstyr, i dette tilfælde en lavbygget truck med specielle gafler, til at laste pladerne på DSV’s lastbiler.”

DSV’s kunde er Damstahl Malmö, som er specialist i at producere rustfrie stålfittings til levnedsmiddelindustrien og stålindustrien.

NOTICE: Copenhagen Malmö Port (CMP) disclaims any responsibility for the reliability of the displayed information on the homepage. Values of importance for navigation and ships safety shall always be compared with other information and observations. © 2012 CMP