Green Cargo – ny samarbejdspartner i Norra hamnen

Fra og med den 16. juni kører godstogsselskabet Green Cargo dagligt ud til Norra hamnen i Malmö.

–     På den måde kan vi laste direkte fra skib til tog, hvilket indebærer en fordel for vores kunder, som får en helhedsløsning og undgår en eventuel omladning via lastbil. Det er naturligvis også en fordel ud fra et miljøsynspunkt, siger Ann-Charlotte Halldén Åkeson, Key Account Manager, Port and Terminal Operations hos CMP.

CMP har sammen med Malmö kommune blandt andet investeret i vejbeskyttelsesordninger og opfylder dermed de høje sikkerhedskrav fra Green Cargo.

–     Vi arbejder altid på at være så fleksible som muligt over for kunden. Finnlines og deres kunder har efterspurgt en helhedsløsning. Vi har arealerne på Norra hamnen og mulighed for at vokse med vores kunder. Vi kan tilbyde en god struktur for lastning og losning igennem et tæt samarbejde med kunderne, siger Ann-Charlotte Halldén Åkeson.

Hun pointerer, at CMP's containerkunder også har mulighed for at benytte sig af jernbaneløsningen.

Hos Green Cargo er man glade for nu at kunne koble Norra hamnen på sit landsomfatende intermodale netværk.

–     Ved at konsolidere godset, som ankommer til havnen i Malmö med andre volumener i vores netværk, kan vi tilbyde markedet en konkurrencedygtig og klimatilpasset jernbaneløsning med meget fine transporttider mellem Skåne og Stockholm, siger Richard Kirchner, salgsdirektør hos Green Cargo.

Ann-Charlotte Halldén Åkeson tilføjer:

–     Hos CMP betragter vi os som et vigtigt knudepunkt mellem Nordeuropa og Skandinavien takket være vores strategiske beliggenhed.

Antonio Raimo, Line Manager hos Finnlines:

–     Vi glæder os over Green Cargos beslutning om at åbne Norra Hamnen imod deres stærke og voksende landsdækkende netværk, hvilket helt sikkert vil betyde økonomiske og miljømæssige fordele for branchen og alle vores kunder. Vi vil også gerne takke CMP, som støtter denne vigtige udvikling ved at skabe de rette forudsætninger, også i en så innovativ virksomhed som Norra Hamnen.

CMP arbejder på at finde den optimale logistiske løsning. Projektet med jernbaneinfrastrukturen og Norra hamnen betyder, at CMP fører Malmö kommune og jernbaneinfrastrukturen sammen med togoperatøren og rederiet og skaber fælles løsninger, der rækker langt uden for CMP's terminaler.

 

Spørgsmål og kommentarer:

Ann-Charlotte Halldén Åkeson, Key Account Manager, Port & Terminal Operations CMP,

tlf.: +46 (0) 706-924267

Richard Kirchner, Sales Director Green Cargo, tlf.: +46 (0) 76 760 18 00

Antonio Raimo, Line Manager Finnlines, tlf.: +46(0)707-250380

NOTICE: Copenhagen Malmö Port (CMP) disclaims any responsibility for the reliability of the displayed information on the homepage. Values of importance for navigation and ships safety shall always be compared with other information and observations. © 2012 CMP