Royal Caribbean afgiver ordre på fjerde skib i Oasis-klassen

De mest energibesparende serie af krydstogtskibe får et fjerde skib i 2018 fra det franske værft STX France 

Royal Caribbean, der er en fast gæst i CMP i krydstogtsæsonen, har bekræftet en ordre på det fjerde skib i Oasis-klassen hos det franske værft STX France. Ordren blev afgivet under ceremonien ved køllægningen af det tredje Oasis-klasse skib hos STX France i maj.

”Oasis-klassen – der er de største krydstogtskibe i verden -- var en revolution i maritimt design da den blev lanceret i 2009, og Oasis of the Seas og Allure of the Seas er stadig i en klasse for sig selv når det gælder kundetilfredshed og finansielt overskud,” siger Richard D. Fain, CEO i Royal Caribbean.

Oasis III bliver cirka 20 procent mere energibesparende end Oasis of the Seas og Allure of the Seas, som allerede er de mest energibesparende krydstogtskibe i verden, og den udvikling vil blive forsat med det fjerde skib, der forventes leveret i 2018. 

Oasis-klassen er på 225,282 BRT og har 2.700 kahytter. Skibene er kendetegnet ved at have en række unikke features ombord, bl.a. en park med 12.000 levende træer og planter.

NOTICE: Copenhagen Malmö Port (CMP) disclaims any responsibility for the reliability of the displayed information on the homepage. Values of importance for navigation and ships safety shall always be compared with other information and observations. © 2012 CMP