Copenhagen Malmö Port kåret som 
”Cruise Port of the Year 2014” 
på Seatrade konferencen i Barcelona

Last updated 12/2/2014 2:40 PM
Indsatsen for at tiltrække og fastholde krydstogtturismen er lykkedes, og de nye og bedre faciliteter for skibe og passagerer på Oceankaj har bevist deres værdi allerede i den første sæson

Endnu en gang er det store arbejde der bliver lagt i gøre Copenhagen Malmö Port til en fremragende krydstogtdestination blevet belønnet. På den netop overståede Seatrade Med konference i Barcelona blev priserne Seatrade Insider Cruise Awards uddelt, og repræsentanter fra krydstogtbranchen tildelte Copenhagen Malmö Port prisen som Cruise Port of the Year 2014 i konkurrence med blandt andre havnene i Istanbul og Tallinn.

”Jeg er rigtig glad for den her pris. Det er endnu et bevis på, at vores indsats for at tiltrække og fastholde krydstogtturismen er lykkedes, og at vi fortsætter i den rigtige retning,” siger Arnt Møller Pedersen, COO Cruise & Ferries i CMP.

”Det er et kæmpe cadeau til det store arbejde vores egne medarbejdere og vores mange samarbejdspartnere i turistbranchen lægger i at udvikle havnen og København som den førende krydstogtdestination i Nordeuropa og Baltikum. Jeg er sikker på, at vores nye dedikerede krydstogtterminal på Oceankaj er medvirkende til, at vi har fået prisen. De nye og bedre faciliteter til både skibe og krydstogtgæster har bevist deres værdi allerede i den første sæson,” siger Arnt Møller Pedersen.

CMP har haft en travl sæson hidtil i år, og København og Malmø har haft besøg af rigtig mange krydstogtpassagerer, der har været på opdagelse i de to byer. Det samlede antal besøgende i denne sæson forventes at blive på godt 780.000 passagerer og 230.000 besætningsmedlemmer fordelt på 324 anløb.
Den 30. august i år oplevede CMP ankomsten af det største antal passagerer hidtil. Tre store krydstogtskibe – Royal Princess, Costa Luminosa og MSC Poesia – anløb Oceankaj med over 8.700 passagerer i alt, der afsluttede deres krydstogt i København og 8.700 nye gæster skulle så senere på dagen begynde deres krydstogt med de tre skibe.  
 NOTICE: Copenhagen Malmö Port (CMP) disclaims any responsibility for the reliability of the displayed information on the homepage. Values of importance for navigation and ships safety shall always be compared with other information and observations. © 2012 CMP