HR Business Partner

Er du en passioneret Human Resource Business Partner, som har HR-værktøjskassen, og viden om, hvad der virker, hvornår? Og har du lyst til at arbejde på tværs af en organisation med opgaver på tværs af HR-faglighederne? Så er du måske vores kommende kollega, som kan være med til at modernisere og drive HR-aktiviteter, der understøtter udviklingen af organisationen.

Vores ambition i HR er at udvikle et fagligt stærkt CMP HR-team, der bidrager aktivt til udviklingen af CMP og den overordnede strategi gennem ensartede HR-processer og aktiviteter.

Med reference til CHRO, bliver du en del af vores danske HR-team. Vi har en klar ambition om at HR København og HR Malmø skal agere og opfattes som en HR-enhed i CMP, og derfor vil du skulle arbejde tæt sammen med både svenske og danske HR-kolleger. Det danske HR-team tæller 3 personer.

Du vil få en meget bred kontaktflade, hvor du vil møde engagerede og dygtige kolleger, som gør en dyd ud af at hjælpe hinanden. Selvom tempoet til tider er højt, er der altid plads til at have det sjovt og omgangstonen i CMP er uformel.

Jobbet og opgaverne
Opgaverne i jobbet indeholder både HR udviklingselementer og administrative opgaver.

Du vil være drivende i at forenkle og udvikle HRs processer og effektivisere de administrative opgaver, strukturer og systemer – f.eks. rekruttering, onboarding, fratrædelsesprocesser, vedligeholdelse af HR-system, udarbejdelse af kontrakter osv. Du er medansvarlig for HR-årshjulet, -politikker og programmer. Du skal have styr på hele din værktøjskasse inden for HR, så du kan understøtte lederne med arbejds- og ansættelsesret, kompetenceudviklingsplaner osv. og du sparrer med ledere og medarbejdere i hverdagen ift. værdier, politikker, overenskomster/lokalaftaler, guidelines.

Derudover vil dine opgaver blive udvikling af ny e-learning platform, kommunikation af HR-budskaber på bl.a. vores intranet og andre kanaler med både artikler og video, udformning af HR-materialer (PU m.v.)

For at få succes i jobbet, skal du derfor have lyst til at løse mange forskellige opgaver i en afvekslende arbejdsdag. Det indebærer bl.a. at du kan fange og løse ad hoc-opgaver samtidig med, at du kan drive opgaver selvstændigt fra idé til færdigt produkt.

Om dig
Du er HR generalist og kender til alle delprocesser i HR. Det er afgørende, er at du er en god kommunikator i både skrift og tale, og har du flair for grafisk fremstilling, er det en fordel. Vi forventer, at du er udadvendt og evner at begå dig på tværs af hele organisationen. Har du erfaring med at undervise/træne ledere i forskellige emner f.eks. den svære samtale, er det også en fordel.  Du kan inspirere og udfordre, så vi udvikler organisationen. Du bidrager aktivt med forslag og ideer og påtager dig gerne ansvar for HR-projekter. Med din skarpe analytiske tilgang og sans for detaljen, bidrager du til at kvalitetssikre vores HR-processer, data og aktiviteter.

Vi forventer, at du

har en relevant akademisk uddannelse – cand. merc. HRM eller lignende, og at du har nogle års HR- erfaring
har drive, energi, passion og skaber stærke interpersonelle relationer
arbejder analytisk, struktureret og selvstændigt og med stort overblik
leverer opgaver i høj kvalitet
tænker ud af boksen og tager initiativ
har lyst til procesoptimering og digitalisering
udviser excellente formidlingsevner på dansk, både mundtligt og skriftligt
kan forstå svensk

Vi tilbyder dig

en hverdag med stor indflydelse på egne opgaver og tæt på beslutningerne
at blive en del af en dynamisk og international virksomhed
mulighed for at præge din egen arbejdsdag og udvikle dine faglige og personlige kompetencer
gode kolleger og medarbejdergoder
løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer

Ansøgning, frist og ansættelse: snarest muligt.
Vi indkalder løbende til samtale, så vent ikke med at sende din ansøgning. Stillingsopslaget er tilgængeligt indtil stillingen er besat. Søg jobbet her –>

Ønsker du flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte CHRO Pia Fabricius, på telefon +45 60 98 23 29 eller på mail: pia.fabricius@cmport.com