Vi söker en medarbetare till vår Port Securityavdelning

Arbetsuppgifter
Du ingår i Port Security-avdelningens vaktstyrka som utför bevakning, ronderingar och kontroller enligt ISPS, som är det internationella regelverk som reglerar säkerheten i alla hamnar. Du medverkar också till utvecklingen av säkerhetsaspekterna i hamnen.

Tjänsten omfattar både receptionsarbete, inre och yttre tjänst. Det kan vara registrering av besökare, tillverkning av passagekort, digitalisera och förbättra dokument, utföra kamerarondering, id kontroller och många andra liknande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig arbete i en väletablerad och utvecklingsorienterad verksamhet med bra arbetsförhållanden, där du har möjlighet att sätta din personliga prägel på tjänsten. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat gäng som består av fyra personer.

För att vara framgångsrik i tjänsten ser vi att: 

  • Du har minst 3 årigt gymnasium
  • Du har genomfört VU1 och VU2 – gärna med någon form av vidareutbildning inom security, till exempel hamn- och sjöfartsskyddskontrollant eller skyddsvakt
  • Har du dessutom några års erfarenhet av säkerhetsarbete från exempelvis rederibranschen, hamnar, polisen eller vaktbolag är det ett plus.
  • Du har god datorvana och intresse för IT-lösningar.
  • Du arbetar obehindrat i Officepaketet (Word, Excel och PowerPoint).
  • Du har goda kunskaper i att kommunicera på svenska och engelska, i både tal och skrift. Kan du fler språk ser vi det som meriterande.
  • B körkort behöver du.
  • Vi kommer att be dig uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

Som person är du utåtriktad och serviceminded och trivs i sällskap med andra och kan arbeta självständigt och ansvarsfullt med god ordning och dokumentation när så behövs.

På CMP är vi övertygade om att en mångfald av erfarenhet, synsätt och bakgrund leder till en bättre miljö för våra anställda samt för vår verksamhet och därigenom för våra kunder.

Mer information:
Tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse
Lön och anställning enligt Unionens avtal.

Närmare upplysningar lämnas av Port Security Officer Fredrik Hall +46 70 692 42 22.

Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast via denna länk. 

Välkommen med din ansökan.