Drift- och underhållsingenjör

Är du en självdriven ingenjör som vill vara med och skräddarsy infrastrukturlösningar för våra kunder? Vill du få möjlighet att utnyttja din specialistkompetens hos en av Skandinaviens största hamnoperatörer med fokus på tillväxt och välstånd för alla? Då kan den här tjänsten vara helt rätt för dig!

Vi har mycket att göra i Copenhagen Malmö Port (CMP)! Vårt kärnuppdrag är att lasta och lossa fartyg och lösa logistikuppdrag av olika slag utifrån våra kunders behov och önskemål. För att kunna lösa vårt uppdrag letar vi efter dig som vill var med och ansvara för alla förekommande drift- och underhållsarbeten, inom avdelningens uppdrag, avseende verksamhetsområdet anläggning.

Om tjänsten

Som Drift- och underhållsingenjör på CMP projektleder eller handlägger du alla, inom avdelningens uppdrag, förekommande underhållsprojekt inom verksamhetsområdet Anläggning.

Med ”verksamhetsområdet Anläggning” menar vi all form av infrastruktur utanför byggnaderna, och deras omedelbara närhet, som mark, spåranläggning järnväg, kajer, ledningar i mark och hamnbassänger mm.

Du kommer självständigt att planera och anordna större underhållsarbeten på anläggningen.

Mycket av det dagliga arbetet innebär att samarbeta med samtliga funktioner inom den egna avdelningen samt över gränserna med andra delar i organisationen inom ramen för befattningen.

Det förväntas också att du, i samråd med närmaste chef, delta i strategisk och teknisk planering för utveckling av infrastrukturen inom verksamhetsområdet.

Det är ett arbete som innebär att du får representera bolaget mot leverantörer, kunder, samarbetsparter, myndigheter eller andra organisationer i affärsrelaterade angelägenheter, förhandlingar eller andra typer av möten.

Placeringsorten är Malmö och du rapporterar till Infrastructure Manager som är placerad i Köpenhamn.

Om dig

Vi tror att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter 5-10 år, helst inom entreprenadbranschen. Det är meriterande om du har en högre ingenjörsutbildning med relevant inriktning men din arbetslivserfarenhet inom området väger tungt. Det är viktigt att du har viss kunskap eller kompetens ifrån järnväg och infrastrukturen omkring detta då arbetet innebär att förvalta inom området samt kommunicera med leverantörer.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och ha god förståelse i danska

Som person är du nyfiken och orädd för att be om hjälp när det behövs. Du tycker om att ta initiativ och ansvar och känner dig bekväm i att kommunicera på alla nivåer. I en föränderlig miljö är du en positiv och lösningsfokuserad medarbetare som stöttar dina kollegor för att tillsammans slutföra era uppdrag.

Vi erbjuder dig

  • En vardag med stort inflytande på ditt arbete och nära till beslut.
  • Att bli en del av ett dynamiskt och dansk/svenskt företag med stabila ägare.
  • Möjlighet till kontinuerlig utveckling av den personliga kompetensen i arbetet genom exempelvis fortbildning eller särskilt utvecklande arbetsuppgifter.
  • Bra kollegor och en bra arbetsmiljö med en informell ton.
  • Möjlighet till flexibelt arbete eftersom vi tycker det är viktig att vår personal har bra balans mellan jobb och fritid.

Sök tjänsten

Då vi samarbetar med Badenoch + Clark i denna rekrytering är du välkommen att kontakta Senior Consultant Catinka Andersson, catinka.andersson@badenochandclark.se, om du har frågor om tjänsten. Du söker tjänsten här –>. Vänligen observera att vi inte accepterar ansökningar via epost.

Badenoch + Clark använder tester och videointervjuer som urvalsverktyg för rättvis och fördomsfri rekrytering. Sista dag för ansökan är 5 juni, men urval och delmoment sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut – så vänta inte med att ansöka!

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot den –>