Skip to main content
plant plant

Aiming to become one of the most sustainable ports in the world by 2025

Key Account Manager, Energy

Vill du ingå i en organisation med en stark och stabil ägare där du får en vardag med stort inflytande på ditt arbete och nära till beslut? Vill du bidra med ditt initiativrika och engagerande arbetssätt, din kunskap inom området och intresse för affärer?

Då kan den här tjänsten vara helt rätt för dig! 

Vårt kärnuppdrag är att lasta och lossa fartyg och lösa logistikuppdrag av olika slag utifrån våra kunders behov och önskemål. För att kunna möta nya logistikmönster inom affärsområdet Energi letar vi efter dig som är innovativ men också villig att överträffa förväntningar och på så sätt ge våra kunder den bästa upplevelsen av oss och våra tjänster.

Om tjänsten

Som Key Account Manager, Energi i Malmö (olja, bulk och general cargo) ansvarar du för att, inom det egna affärsområdet, säkerställa att CMP maximerar den långsiktiga omsättningen och vinsten från kunderna – i enlighet med gällande strategi, regler och direktiv. Det inkluderar Key Account management, kundportföljsansvar och utveckling av affärsområdet.

Du kommer självständigt att planera och genomföra försäljningsaktiviteter inom ditt affärsområde, och följa upp för att tillse att kunden är nöjd med CMP som leverantör. Det är ett arbete som innebär att du får representera bolaget mot kunder, samarbetsparter, myndigheter eller andra organisationer i affärsrelaterade angelägenheter och förhandlingar.

Du kommer att ansvara för att leverera kommersiella möjligheter och business cases inom affärsområdet Energi, som stödjer investeringar i hamninfrastrukturen i samband med den långsiktiga utvecklingen av CMP i Malmö.

Du kommer dessutom att driva omställningen till gröna bränslen och på så sätt dels attrahera nya volymer till CMP, dels se till att CMP:s kunder har tillgång till gröna bränslen, så att bunkring kan ske på ett billigt och effektivt sätt.

Placeringsorten är Malmö och du rapporterar direkt till CCO, som är placerad i Köpenhamn. Eftersom CMP är en internationell verksamhet förväntar vi oss att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift samt förstår danska i tal och text. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning kommer att genomföras på slutkandidat.

Om dig

Vi tror att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom B2B i minst 4 år, inom energi, transport, logistik eller spedition. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i medelstora bolag och att du uppskattar både självständigt arbete såväl som samarbete med andra kollegor. Du har en akademisk utbildning eller motsvarande och det är meriterande om din utbildningsbakgrund ligger inom teknik alternativt infrastruktur, ekonomi eller försäljning/marknad.

Som person är du en driven ”hunter” som skickligt bygger såväl kundrelationer som affärsstrategier. Du tycker om att ta initiativ och ansvar och kommunicerar med samma lätthet på alla nivåer. I en föränderlig miljö agerar du med nyfikenhet, mod och vilja att utveckla och lära nytt. Som kollega är du positiv och en glädjespridare som genom din entusiasm får andra att må bra och utvecklas till nya höjder.

Vi erbjuder dig

  • En dynamisk och spännande vardag med stort inflytande på ditt arbete och nära till beslut.
  • Att bli en del av Skandinaviens största hamnoperatör och ett dansk/svenskt företag med stabila ägare.
  • Möjlighet att forma din egen arbetsdag och utveckla dina professionella och personliga färdigheter.
  • Goda kollegor och en bra arbetsmiljö med en informell ton.
  • Möjlighet till flexibelt arbete eftersom vi tycker det är viktig att vår personal har bra balans mellan jobb och fritid.

Sök tjänsten

Då vi samarbetar med Badenoch + Clark i denna rekrytering är du välkommen att kontakta Executive Search Consultant Catinka Andersson, catinka.andersson@badenochandclark.se om du har frågor angående tjänsten. Du söker tjänsten här. Vänligen observera att vi inte accepterar ansökningar via epost.

Badenoch + Clark använder tester och videointervjuer som urvalsverktyg för rättvis och fördomsfri rekrytering. Sista dag för ansökan är 30 december, men urval och delmoment sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut – så vänta inte med att ansöka!

To Top